Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Köpa komvuxkurs

Hej!
jag är nyinflyttad på en kommun och vill läsa två kurser på komvux ( matematik 3 och SAS 3), problemet är att kurserna börjar i April och kommunen har ingen avtal med de skolan som har löpande kursstarter. Det finns också ingen möjligheter att studera på en annan kommun. Jag undrar om det finns andra vägar för att läsa de två kurser utan att vänta på 4 månader??

Kommentarer

 • Hej Issu!

  Är du beredd att betala för att läsa kursen kan du köpa en distanskurs via en utbildningsanordnare som har Komvuxkurser, t.ex. Hermods. Annars är det nog dessvärre att vänta som gäller.

  Lycka till!

  Vänliga hälsningar,

  Hanna Fredriksson
 • Jag har redan läst om privatstudier på jensen komvux och det står att man får en studieintyg istället av en officiel betyg. Vad är skildnaden mellan de? Kan jag få behöriget till högskolan?

  Obs. Jag behöver kurserna för att läsa vidare till högskolan och jag planerar att ansöka på sommar kurser

  Issu
 • Hej Issu!

  Vi här på Studentum är inte utbildade studie- och yrkesvägledare så jag vågar dessvärre inte svara på den frågan. Mitt tips är att du hör av dig direkt till en utbildningsanordnare och frågar hur det ligger till med den saken, alternativt studie- och yrkesvägledaren i din hemkommun.

  Vänliga hälsningar,

  Hanna Fredriksson
 • Tack så mycket, jag ska kontakta de
  Mvh

  Issu

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.