Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför måste jag betala medlemskap?

Hej! Jag tycker det är synd att man måste betala för att söka jobb. Dels: Man kanske har som sin högsta dröm att bli skådespelare men inte får betala en massa pengar för sina föreldrar. Eller det finns vissa föreldrar som gärna skulle hjälpa sina/sitt barn att bli skådespelerska, statist eller något sådant, fast om dom söker jobb så kostar det! Och dom har knappt råd att bo och köpa kläder och mat till alla.
Tänk på det! Alla ska vi ha rätt till att nå sina drömmar. En utav dom är jag!! Jag har drömt om att bli skådespelerska så länge jag kan minnas..

MVH/Amanda

Ps:Varför kostar det? Ds.

Amanda Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Bästa Amanda, jag förstår din frustration och självklart vill jag hjälpa dej att nå dina drömmar. När vi startade StagePool så fanns det ingen möjlighet att hitta undrhållningsjobb någonstans förutom via kontakter, jag själv saknande ett forum där jag kunde hitta alla jobb på dett och samma ställe.

  Det innebar att jag själv och mina kollegor började ringa, maila och ta kontakt med rollsättare och producenter för att de skall söka sina deltagare via StagePool. Vi har nu ca 6 000 producenter som vi dagligen kommunicerar till för att de skall söka de de behöver just från StagePool.

  Vi har ett flertal personer som bara arbetar med att får in dessa jobb, för att du skall slippa lägga din tid på att leta efter var jobben finns och istället hitta allihop på en plats.

  Vad du får på StagePool är:

  • Jobben matchas till din profil och förra året hade vi över 40 000 betalda jobb.
  • StagePool har ENDAST betalda jobb och detta är vår garanti - eftersom du som medlem betalar för ditt abonnemang. Får du ETT jobb så har ditt medlemskap betalat sig..
  • Vi kollar dessutom alla jobb så att den som söker personer via oss är seriös.
  • Du får en marknadsplattform där su kan lägga in bilder, ljudfiler, demos och upp till 15 olika CV´n på olika språk.
  • Vi har medlemscoacher som hjälper dej att välja ut bilder samt som kollar av att ditt Cv är bra utformat.
  • Du har möjlighet att söka jobb även på vår tyska och vår engelska sajt.

  Eftersom vi inte får några bidrag och aldrig heller ahr fått det så kostar ju detta pengar.

  Vår ambition är självklart att den tid du skulle lägga ner i vanliga fall behöver du bara lägga ner genom att säka de jobb du passar för på StagePool.

  Jag hoppas att du fått svar på din fråga och jag hör av mej till dej i vecka för att se hur vi kan hjälpa dej till det jobb du vill ha!

  Varma hälsningar, Anna-Clara

  Anna-Clara Medlemscoach

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.