Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ändra ordning

Hej!

Jag önskar en funktion som jag inte kan hitta. Nämligen att man kan ändra ordning på sin branscherfarenhet som man vill. Alltså så att jag kan flytta om de gamla längst ner osv... Nu när jag lägger in från mitt CV ligger de inte i ordning efter årtal utan i den ordning som jag lagt in de.

MVH

Rosanna Jönis Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Rosanna! Tack för ditt förslag! Vi har också upptäckt det felet och det kommer en uppdatering så att de läggs i kronologisk ordning (och kanske hinner vi också ordna så att du själv kan sortera) förhoppningsvis under veckan! Tack för engagemanget! smile

  Hälsningar

  Thomas Utveckling
 • Okej, perfekt! Undrar också om det nu bara är möjligt att ha en bild? Hittar inte mina andra bilder som jag lagt upp??

  MVH
  Rosanna

  Rosanna Jönis
 • Hej Rosanna! smile

  Nu visas jobben i kronologisk ordning (sorterad på till-datumet) så att senast avslutade jobbet ligger överst. Möjligheten att sortera valfritt kommer framöver.

  När du är på "Sök jobb" sidan ser du ditt CV på höger sida. Klicka på ditt namn så öppnar du upp ditt CV. För musen över bilden så kan du redigera eller ladda upp fler foton. Du kan också skrolla bland dina foton med pilarna. Du kan ladda upp obegränsat med bilder. Detsamma gäller ljud- och videofilerna som nu syns direkt i ditt CV.

  Hälsningar

  Thomas Utveckling

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy