Hur tar man bort användare?

Hur tar man bort en användare som slutat?
Stefan Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej!

    En administratör kan koppla bort en användare från företaget. Gå in på personen i frågas profil, och klicka på "koppla bort användare" längst uppe till höger. Personen kopplas då bort från företaget, men har kvar sina kurser hen fortfarande har giltiga.
    Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.