Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Jag är administratör men får inga mejl när kurser behöver förnyas eller godkännas, vad beror det på?

Hej!

Jag är registrerad administratör för mitt företag. Varför får jag ingen information via mejlen när jag har anställda som genomfört kurs eller behöver hjälp med förnyelse?
Anonym Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Den roll du måste ha i systemet för att bli aviserad via mejl om t.ex. förnyelse av kurser för användare är "chef". Dock har samtliga administratörer möjlighet att förnya kurserna i systemet om de loggar in.
  Godkännandet av kurser är borttaget sedan 2018-06-25.

  Flera administratörer kan ha rollen ”chef” och är ansvarig för separata användare inom organisationen.

  Petra Sahlén Supportadministratör
 • Jag är chef och vet inte om jag får mejl eller inte, men det borde ju framgå översiktligt och tydligt hur länge passet är giltigt redan när man tar upp översikten på samtliga användare. Som det är nu måste jag gå in manuellt på varje individ och kontrollera. Onödigt och tar tid. Finns det någon genväg som jag inte känner till för att få upp samtliga användare i en sådan lista?
  Per-Håkan
 • Hej,
  Du kan klicka på "Kurser" och "Kursöversikt". Där ser du tydligt vilka kurser alla har samt vad dom har för giltighetstider. Du måste stå som "Chef" på varje användare som du vill få aviseringar om.
  Erika Elmqvist Supportadministratör
 • Hej,
  Kan man vara flera chefer på en användare? Vi har missat en förnyelse eftersom han som står som chef får så mycket mail och er förnyelse har "drunknat". Kollade om jag kunde lägga fler chefer, men det verkar inte så?!? Vi vill att minst två stycken får mailet då vi jobbar lite olika.
  Anna
 • Hej,
  Som det ser ut idag så kan man tyvärr bara ha en chef per användare.
  Erika Elmqvist Supportadministratör
 • Jag hade hoppats att även användarna skulle få mailpåminnelse när de behöver förnya en utbildning, men det verkar inte så?
  Britt-Marie
 • Hej,
  Nej, det är bara den angivna chefen som får påminnelser. Detta eftersom kursdeltagaren själv inte kan välja att förnya utan måste först bli tilldelad en förnyelse av sin kontaktperson.
  Erika Elmqvist Supportadministratör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.