Till senaste kommentaren

Vad är det för skillnad på Spåra PRO och Spåra Classic?


Spåra PRO lämpar sig för dig som vill kunna spåra saker i realtid och använder din Spåra ofta. Den är uppladdningsbar och kan ta täta positioner utan att kompromissa med den strömsnålhet som utmärker Spåra Classic.

Spåra Classic är i första hand ett digitalt stöldskydd som drivs av 2 AAA-batterier. Den passar utmärkt för dig som ganska sällan vill ha positioner eller bara få ett larm när något händer. Till exempel om du har en bil som står stilla ofta. Spåra Classic kan även fungera som en live-tracker men då måste du också byta batterier ofta.

Kort sagt: Spåra PRO är en live-tracker som även kan användas som digitalt stöldskydd. Spåra Classic är ett digitalt stöldskydd som kan användas som en tracker.
Spåra

Kommentarer

 • Hej,
  Hur länge räcker batteriet i en Spåra Pro vid standardläge? Är det stor skillnad mot Classic?

  Tack
  Theo
 • Hej Theo,

  Batteristorleken är lite större på Spåra PRO (uppladdningsbar) och den har också tätare positionsuppdateringar än Spåra Classic (AAA).

  Det enkla svaret är att i stora drag är skillnaden inte enorm men Classic tenderar att hålla lite längre innan man behöver byta batterier då den främst är till för att spåra föremål som ligger stilla under längre tid (stöldskydd) och det drar mindre batteri.

  Vänligen, Sandra
  Sandra

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.