Kan jag dela min Spåra med andra personer?

Du kan fritt dela din Spåra med vem du vill (som du kan lita på).

Så här delar du din Spåra:

  1. Tryck på din enhet i kart- eller listvyn. I “detaljvyn” trycker du på “delningar” och där kan du enkelt skapa en länk för att dela din Spåra-enhet.




För dig som har fått en delningslänk:
  1. Tryck på länken och ladda ner appen (länken tar dig till App Store respektive google Play).
  2.  Registrera ett nytt konto. Detta kan du göra via via Facebook, Apple (iOS), Google eller med din e-post.
  3. När du är inloggad, acceptera eller neka din inbjudan att följa en annan spåra
  4. Börja spåra!


Ps. Som ägare kan du när som helst, lägga till, ta bort eller ändra behörigheten på de som du väljer att dela din spåra med. Detta gör det under “delningar” under tracker detaljer. Ds.

Vill du lära dig mer om vår uppdaterade app?
Spåras manual hittar du i appen och här.
Spåra (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.