Hur lång ångerrätt har jag på min produkt?

Du kan returnera din beställning inom 14 dagar efter det att beställningen har levererats till dig, förutsatt att produkten är i originalskick och har alla etiketter kvar. Varan måste vara i perfekt skick, den får inte ha använts, eller ändrats på något sätt. Vi förbehåller oss rätten att neka eventuella returer som inte godkänns i vår kvalitetskontroll.

Om du vill returnera din beställning, beskriv ditt ärende utförligt i ett mail till support@gospara.com, märk ämnesraden med retur, förklara ditt ärende samt ordernummer så hjälper vid dig vidare.

Det kan ta upp till 14 dagar från det att du har returnerat din vara tills du får din återbetalning. Så fort vi har hanterat din retur kommer du att automatiskt få en bekräftelse via e-post. Kunden står själv för returkostnaden. 

Om du har gjort ditt köp via faktura via Klarna och ska göra en retur, rekommenderar vi att du går in på Klarnas portal och rapporterar din retur. När du har gjort detta kommer din faktura att pausas i 21 dagar/tills vi har registrerat din retur. När vi har registrerat din retur blir Klarna direkt meddelade och uppdaterar samt skickar ut din nya faktura via mail.

Spåra

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.