Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför är det olika priser och datum på resorna till Azorerna, från Arlanda respektive Göteborg?

Varför bara 1-veckors resor från Göteborg till Azorerna och bara 4 avgångar? Stockholm har många många fler avgångar och 2-veckors resor samt ofta till ett extremt lägre pris. Om priserna från Göteborg var lägre skulle fler vilja (kunna) åka.

H Carlsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej på er,

  Vad kul att ni är intresserad av en resa till Azorerna! Det är ett utmärkt resmål för den som vill njuta av sol och bad, vandra, spela golf, uppleva vacker natur eller avnjuta god mat och dryck.

  Gällande olika destinationer, däribland Azorerna, så är det flertalet faktorer som påverkar vilka datum som vi flyger till destinationerna, vilka avreseorter som flygen avgår ifrån samt om vi kan erbjuda er resenärer 1- eller 2-veckorsresor. Faktorerna som spelar in är bland annat vår möjlighet till att trafikera flygplatserna, efterfrågan från resenärerna etc. Det är även dessa faktorer som påverkar prissättningen på våra resor. Priset påverkas också av utbud och efterfrågan, eventuella kampanjer och rabatter som vi har för att sälja de flygstolar eller hotellrum som finns kvar, hur många dagar det är kvar till avresan, eventuella lov och röda dagar, vädret här hemma etc.

  Jag hoppas att ni ska hitta en passande resa för er till Azorerna. Det är ett väldigt spektakulärt resmål där alla ens sinnen kan få vara med om härliga upplevelser. Ni kan låta era smaklökarna få ta del av fantastiska middagar, ni kan få känna doften av alla de blommor som blomstrar på ön och ni kan få se slående vyer och vacker arkitektur.

  Ett av våra populära om omtyckta hotell kan ni se om ni klickar här. Väljer ni att bo på detta hotell så kan ni både ligga vid poolen och njuta av värmen tillsammans med en bra bok eller med enkelhet ta er in till Ponta Delgada för att strosa omkring bland små butiker och sedan avnjuta en eftermiddagskaffe på något café.

  Fortsatt fin dag!


  Alina A
 • Har varit 2 x 1 v på Azorerna, 2013 och 2016, så vi vet hur fantastiskt det är. Tyvärr är 1 v alldeles för kort tid och att åka till Stockholm är inte ett val för att få 2 v i streck. Förstår mycket väl att priset delvis beror på utbud och efterfrågan, men som jag redan skrev i frågan så skulle fler vilja och kunna åka om priset var lägre. Azorerna känns också som ett mycket tryggt resmål. Inte mycket brottslighet precis. Naturen är så vacker och hyra bil är perfekt då det inte är mycket trafik. Bara upp i bergen eller runt kusten och njuuut! Underbara rastplatser/miradorer (utsiktsplatser) med mindre trädgårdar, varma källor att bada i, kraterön Ilhéu Vila Franca do Campo, Terra Nostraparken med den varma orangefärgade poolen etc etc. Been there, done that men vill ha MER.
  H Carlsson
 • Hej!

  Så härligt att höra att ni vill återvända till Azorerna!

  Dessvärre, som vi nämnt tidigare, är det de publicerade priserna som gäller. Det ni kan göra är att avvakta för att se om priserna eventuellt förändras då vi hela tiden har löpande kampanjer. Detta är tyvärr inget vi garantera då priserna styrs av tillgång och efterfrågan.

  Ni får jättegärna höra av er till oss eller be oss kontakta er för andra reseförslag eller en uppdatering om hur läget ser ut för våra avgångar till Azorerna.

  Passar på att önska er en trevlig helg!
  Sofia O
 • Har Ni samma pris för en vecka på Azorerna med utflykter, halvpension inräknade från Göteborg ???  Drygt 8000 för 2 personer.
  Rolf Molin
 • Hej på er Rolf,

  Vad kul att höra att ni är intresserad av en resa till Azorerna. En av våra väldigt omtyckta resor är vår Premiumresa till Azorerna. Under denna tur bor ni på toppklassiga Hotel Marina Atlantico, som är ett fyrstjärnigt hotell beläget precis vid havet och den stora marinan i Ponta Delgada. När ni bor här så har ni frukostbuffé som serveras under hela er vistelse samt fyra middagar inklusive dryck.  Under en Premiumresa med Solresor så ingår det alltid också ett antal utflykter. Utflykterna som ni får åka på när ni reser till Azorerna är en perfekt blandning av av olika turer, som gör det möjligt för att att få ta del av Azorernas natur, arkitektur samt dess goda mat. Ni kommer att få ta del av vackra landskap, slående vyer och fascinerande information och fakta om ön. Allt detta sker dessutom i ledning av en svensktalande guide. För att läsa mer specifikt om vilka utflykter som ingår så kan ni klicka här.  Väl här på hemsidan kan ni även läsa mer om Hotel Marina Atlantico och se ett preliminärt dagsprogram för resan.  Från Göteborg så har vi en avgång i  mitten av augusti, där priset i dagsläget är 17 798 kronor för två personer, se den specifika avgången genom att klicka här. Genom att klicka på datumet som står angivet mitt på sidan, så får ni upp en kalender där ni kan se vilka andra datum som turen erbjuds från Göteborg.

  Ni är hjärtligt välkomna att återkomma till oss om det finns något mer som vi kan hjälpa er med!

  Ha nu en riktigt härlig tisdag!

  Alina A

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.