Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad innebär All inclusive light

Vad innebär All Inclusive light?

Göran Lorenz Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!
  Vad som ingår i all inclusive, är olika från hotell till hotell. Ibland ingår färskpressad apelsinjuice och glass och på vissa inte.
  All inclusive brukar dock alltid innebära frukost, lunch och middag, och lite snacks mellan måltiderna och dryck hela dagen.
  Ibland har vi hotell som t.ex. då det inte ingår någon dryck mellan måltiderna och inga snacks, då brukar vi välja att kalla det all inclusiv light för att snabbt urskilja att det är lite mindre i konceptet än vad det generellt brukar ingå.
  Läs alltid på varje hotell, vad som ingår i all inclusive.

  Susanne K
 • Särskild skatt som ska betalas vid inchekningen??? vad är det för något och hur mycket är det?
  Adham Shaghoie
 • Hej Adham,

  En del destinationer som vi erbjuder har infört turistskatt på resmålet. Turistskatten varierar från resmål till resmål och skattesatsen baseras på hur många stjärnor det aktuella hotellet officiellt är klassificerat med. På exempelvis Mallorca är turistskatten mellan 2,2 till 4,4 euro per person och natt och på Kreta är turistskatten mellan 0,5 till 4 euro per rum och natt. Turistskatten är utanför Solresors och andra charterarrangörers kontroll och betalas vanligtvis till hotellet i samband med incheckningen. För att läsa mer om turistskatten på det resmål du önskar besöka, vänligen klicka på "Fakta och väder" för det aktuella resmålet.

  Du är varmt välkommen att höra av dig om du har ytterligare frågor eller funderingar.

  Önskar dig en fortsatt trevlig fredag!
  Caroline C Resekonsult

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.