Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vill registrera mig som sökande till p-plats

Hej!
Jag är redan registrerad som sökande till lägenhet men vill även registrera mig som sökande till p-plats. Jag har läst på hemsidan att man då ska gå in på "Mina sidor" och klicka på "Uppdatera registrering som sökande". Dock hittar inte jag den kategorin under "Mina sidor". Så hur ska jag gå till väga?

Kommentarer

 • Hej Maria

  För att söka lediga parkeringsplatser måste man göra en intresseanmälan för p-platser på ”Mina sidor”. För att stå i vår parkerings kö måste man vara ha ett kontrakt på bostad hos oss.
  Uthyrningen Bostäder
 • Hej, jag bor redan i en hyresrätt från sollentunahem men det är inte jag som står på kontraktet, jag hittar inte heller var jag kan söka parkeringsplats men är i stort behov. Måste jag be den som står på kontraktet ställa sig i kön åt mig eller finns det en bättre lösning?
  Daniel
 • Hej Daniel!

  Endast hyresgäster (kontraktsinnehavaren) kan ställa sig i kö och anmäla intresse för en bilplats.
  Du som inte är hyresgäst kan kontakta Kundtjänst på tel 08-6260800 eller kontakt@sollentunahem.se och anmäla ditt intresse.
  Om i ett område finns många bilplatser och intresset från hyresgäster är inte lika stor kan icke hyresgäster blir erbjudna bilplats (25% moms tillkommer).

  Uthyrningen Bostäder
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.