Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vad händer med bostadsrättsombildningar?

Och vad händer ang. bostadsrättsombildningar då? Det var sammandrabbning utanför Turebergs torg igår men jag är handikappad och kan inte gå på sånt, men jag protesterar emot detta, jag vill bo i hyresrätt och exakt där jag bor!

Kommentarer

 • Information om bostadsrättsombildningar finns i ett tidigare inlägg här i vårt frågeforum: Finns det några planer på bostadsrättsombildning där jag bor?

  Den "sammandrabbning" du nämner är troligen den aktion som Hyresgästföreningen arrangerade inför kommunfullmäktiges sammanträde den 24 november.

  Information om kommunens beslut att skapa en kommunkoncern, inklusive de uppdrag som ges till Sollentunahem i samband med detta, har vi samlat på vår hemsida under rubriken Nya Sollentunahem. Den informationen kommer vi att komplettera så snart det finns något nytt att berätta.

  Med vänlig hälsning

  Sollentunahem Information
 • Hej vet du om det finns några planer på att ombilda lägenheter på Muskötstigen 3?

  Theresia
 • Hej Theresia, nej det finns i dagsläget inte några sådana planer.

  Den information som finns på vår hemsida om bostadsrättsombildningar uppdateras så snart det finns något nytt att informera om i dessa frågor. Där finns också en lista över aktuella bostadsrättsföreningar (utom de fastigheter som har ombildats eller de föreningar som har tackat nej till ombildning).

  Med vänlig hälsning

  Sollentunahem Information

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.