Till senaste kommentaren

Frågor om renoveringen av Klasrovägen 35-45

Hej jag undrar hur hög hyreshöjningen kommer att bli efter renovering. Och vart kommer vi hyresgäster få ta vägen under tiden? Har hört att vi under dagtid kan få vara i baracker men sova hemma under natten. Men hur ska det gå om man har småbarn eller hundar/valpar eller katter. Man kan ju inte sova i byggdamm. Och skulle det vara så att jag som hyresgäst skulle kunna byta till mig en lgh på nedre botten efter renovering?
Mvh

Kommentarer

  • Hej Marie, vi ringer just nu runt till alla hyresgäster i ditt område för att informera om nuläget i den planerade renoveringen. De hyresgäster vi inte får tag på per telefon, kommer att få ett mejl med denna information.

    Alla förutsättningar i projektet som berör hyresgästerna är ännu inte helt fastställda, men vi hoppas kunna presentera ett färdigt åtgärdsförslag för er i början av hösten. Innan vi presenterar detta ska vi genomföra en samrådsprocess tillsammans med den samrådsgrupp som ska tillsättas och som kommer att bestå av ett antal hyresgäster från Klasro.

    Du är välkommen att mejla dina frågor till hyresgastdialogen@sollentunahem.se eller ringa 08-626 08 00 och göra knappval "ansvarig för hyresgäst­dialog Klasro".

    Med vänlig hälsning
    Sollentunahem
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.