Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Städning allmänna utrymmen

Hej,

Jag är boendes på Häggviksvägen 12.

Jag skriver angående städningen i allmäna utrymmena i vårt hus. Jag vet att det görs torrtvätt av trapphus, portuppgång och hiss etc. Men det skulle vara fint om det med jämna mellanrum görs en grundligare städning med ordentlig moppning och boning av golven samt tvätt av väggar och dörrar framförallt i hissen. Vi har några hyresgäster i huset som verkar ha en förmåga att spotta, slänga snusprillor etc. lite här och där. Hissdörrarna invändigt är inte trevliga och hantagen till hissarna smutsiga. Det skulle vara mycket uppskattat om något kan göras åt detta.

Tack!

Kommentarer

  • Hej, tack för dina synpunkter! Vi sänder dem vidare till förvaltaren i ditt område och ber honom undersöka saken.
    Med vänlig hälsning
    Sollentunahem
  • Jag håller fullständigt med trådskaparens inlägg och detta gäller Drevkarlsstigen 2 också i Edsberg. Ständigt och för jämnan är det en klick som inte förstår att det är äckligt att spotta på golv och hisspeglar, kissa i trapp eller hissar, kasta skräp i entren, inte städa tvättstugan efter sig osv osv. Väggarna i trappen har det runnit gammal kiss på eller vad det är då någon roar sig med att kissa i trappen.
    Sopor som folk slänger utanför vid cykelrummet istället för att gå till sopnedkastet osv och alla dessa fimpar som ständigt kastas på marken trots att det finns askkopp! Vad ska man göra för att få folk att hålla rent?
    Eva
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.