Till senaste kommentaren

Ni borde ändra era regler om överlåtelse av lägenhet

Jag tycker att ni borde ändra eran regler om överlåtelse . Ser detta som slöseri när inte nån i familj kan Ta över något lägenhet som blivit uppsagt från nån syskon/vid giftemål  eller farmor/morfar vid bort gång.! Mest om den har bott där iaf  en kort tid  eller om den släkting har bott jätte länge i samma bostad. Nu som har blivit så svårt att kunna få en lägenhet för unga. I visa kommuner tom kusiner har tagit över  kontrakt om annan har lämnat. Men ni är så petiga o stränga . Iaf det är många som hyrt andra hand o  utan tillstånd , det är också dålig för att det är många som behöver,o har jobb etc..
Jaqueline Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Jaqueline, vi måste följa Hyreslagen när det gäller överlåtelse av kontrakt till närstående. En hyresgäst som inte längre behöver sin lägenhet kan överlåta den till en närstående som man sammanbott med under varaktig tid. Med varaktig tid menas cirka tre år.

    Vad gäller olovlig andrahandsuthyrning är det något som vi ser mycket allvarligt på och ständigt arbetar med att motverka. Om du vill tipsa oss om någon som hyr ut olovligt i andra hand, är du välkommen att mejla till vår kundtjänst.

    Med vänlig hälsning
    Sollentunahem
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.