Till senaste kommentaren

Intresserad av att få en inglasad balkong

Hej,
Jag bor i Muskötstigen 3  och jag vill ha en inglasad balkong. Jag hoppas att det finns en möjlighet att göra det. Tack
Dahlia Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Dahlia,
  Önskar du och dina grannar få möjlighet till balkonginglasning är det hyresgästerna själva som undersöker intresset för detta. Det ska vara en majoritet som är intresserade innan vi söker bygglov och startar en upphandling av balkonginglasningar för just ert hus.
  Man ska även komma ihåg att byggloven för balkonginglasningar alltid är tidsbegränsade.

  Med vänlig hälsning
  Förvaltningsavdelningen
 • Hej ! Jag bor på Drevkarlsstigen och har ställt samma fråga nyligen till sollentunahem men fick till svar att det är inte möjligt för oss pga utförsäljningen så detta svar har vi inte fått ! Vi var majoriteten som ville ha ! Varför olika svar undrar jag ! / Marie
  Marie
 • Hej Marie,
  Det stämmer att det inte går att få balkonginglasning på Drevkarlsstigen på grund av kommande försäljningar. För Muskötstigen 3, som frågan högst upp handlade om, kommer denna fastighet vara kvar hos Sollentunahem.

  Med vänlig hälsning

  Förvaltningsavdelningen
 • Hej ! Vi blev lovade redan 2015 innan försäljningen ! Vi är många som tycker att det borde vi fått för länge sedan !
  Marie
 • Hej igen,
  Det är riktigt att erbjudande gått ut tidigare innan försäljningen. Sollentunahem förvaltar de bolag som är tänkta att säljas enligt den plan som finns. I det förvaltningsuppdraget vi har, ska vi upprätthålla service/skötsel och underhåll av fastigheterna i befintligt skick. Att nu montera inglasningar till balkonger är inte något som vi kommer utföra på Drevkarlsstigen i dagsläget.

  Med vänlig hälsning
  Förvaltningsavdelningen
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.