Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Jag vill omvandla min hyresrätt till bostadsrätt

Hej!
Jag bor i Wesströmsväg och undrar hur ska man gå fram om man vill köpa den här lägenheten, menar jag att den ska bli bostadsrätt istället för hyresrätt. vem ska jag prata med ? kan ni vara snäll och vissa mig vägen eftersom jag är jätte intresserad att köpa min lägenhet.

Kommentarer

  • Hej Safin,

    Om det finns en bostadsrättsförening i den fastighet där du bor, ska du ta kontakt med den föreningens styrelse (om vi har kontaktuppgifter dit kommer vi att skicka dem till dig via e-post).

    Om det inte finns någon bostadsrättsförening där, kan du och dina grannar bilda en sådan för att sedan anmäla till Sollentunahem att ni vill ombilda fastigheten från hyresrätter till bostadsrätter. En sådan anmälan kan ni antingen skicka i ett brev eller via e-post. Observera att ni inte kan köpa enstaka lägenheter av oss.

    Aktuell information om bostadsrättsombildningar finns på vår hemsida. Senaste nytt där är att vi i mars 2016 hade genomfört alla ombildningar enligt den plan som antogs 2008 och nu avvaktar ägardirektiv från kommunen om att eventuellt fortsätta ombildningarna.

    Lena Messing Vd-assistent
  • Sollentunahem
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.