Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hyresgästenkät

Senaste enkätundersökningen hur gick den till, blev alla hyresgäster tillfrågade eller valdes vissa slumpmässigt ut? Jag har INTE sett något om enkät, råkade gå in på Sollentunahems hemsida och såg då att resultat finns från den.


Ingrid Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!
  Senaste enkätundersökning var digital och gick ut till alla som har sin e-post adress inlagd på mina sidor.
  För att de nå de som inte har möjlighet till e-post så satte vi upp anslag i alla portar om att de var välkomna till Sollentunahems huvudkontor på Malmvägen 10 för att fylla i enkäten.
  Tom Pollars
 • Hej igen, jag har min e-post lagd på "mina sidor".Men inte fått mejl om enkätundersökningen, inte heller sett  något anslag i porten.Konstigt....
  Ja vi får väl vara med på nästa enkätundersökning.
  Resultatet,hur många hyresgästsvar baseras det på ?
  Är bara lite nyfiken och intresserad.
  Med vänlig hälsning.
  Ingrid
 • Hej!

  Jag har ingen bra förklaring till varför just du inte fick någon länk till att delta i undersökningen, kan mailet hamnat i din inkorgen för skräppost, inte ovanligt att massutskick hamnar just där beroende på inställningarna i din e-post.
  Jag har ingen exakt siffra på svarsfrekvens men vet att den var jämförlig med förra året då vi sände ut enkäten per brev.
  Om du inte hittar mailet med länken gör gärna en felanmälan på "Mina sidor" till din fastighetsvärd så kan jag undersöka inställningarna.
  Tom Pollars
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.