Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Dags att byta hantverkare/ målare

Är det okej att ni ger uppdrag till slarviga målare/ hantverkare?
Jag har nyligen fått min lägenhet renoverad, med nymålade väggar samt nytt golv och har fått färg på fönsterrutorna samt golv, frågat hyresvärden vad jag skall göra för att få bort färgen, men fick aldrig något tydligt svar.

Vore tacksam om någon kunde göra något åt situationen, då det inte alls ser särskilt snyggt ut med att ha färg på rutor samt golv.

Hantverkaren har även lagt till två lådor till mitt städskåp vara av en av lådorna är slarvigt ihopspikad. SPIKAR som står rätt ut från plankan, vilket leder till att man alltid sticker sig och gör illa sig när man skall använd lådan.
Är detta något som kan åtgärdas? eller åtminstone noteras
Vore tacksam om ni ber era hantverkare/målare att utföra jobbet professionellt.
Karolin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Karolin, det är givetvis inte okej med slarviga målare/hantverkare. Vi skickar ett separat mejl till dig, där vi ber dig uppge var du bor så att vi kan lämna detta ärende till rätt person hos oss.

  Med vänlig hälsning
  Sollentunahem
 • Hej!

  Detta hände mig också, väggarna i ena sovrummet skulle bli målat vitt, personen har målat grått och tagit ut alla kontakter och uttag och färgburken ligger kvar i rummet. Jag vet inte om det är "klart" enligt målaren eller om det blev semester..
  Julian
 • Hej Julian, om du är missnöjd med ett arbete som har utförts i din lägenhet ber vi dig att antingen logga in på Mina sidor och göra en serviceanmälan där, eller kontakta vår kundtjänst.

  Med vänlig hälsning
  Sollentunahem
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.