Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Balkonginglasning

Finns det möjlighet att inglasa balkongen i Turebergs allé?
Turebergsalle Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  För att glasa in balkonger krävs bygglov och det finns inte för denna adress. Om det är ett flertal hyresgäster som önskar att få en inglasad balkong mot ett tillägg på hyran, kan vi ansöka om detta för denna adress.
  Med vänlig hälsning
  Förvaltningsavdelningen
 • Tack för svaret. Hur många anhållar av hyresgästerna behöver för att ni ska kunna få bygglovet. Kan ni skicka begäret och informera hyresgästerna per post samt e-post eller måste vi ordna detta?
  Turebergsalle
 • Balkonginglasningar är inget vi arbetar med aktivt med just nu, vi har i samarbete med hyresgästföreningen försökt skapa en rutin och avtal för just balkonginglasningar men trots båda parters goda vilja har vi inte kommit i mål ännu.
  Önskar du och dina grannar få möjlighet till balkonginglasning så är det hyresgästerna själva som undersöker intresset för detta och vi önskar att det ska finnas en majoritet som är intresserade innan vi söker bygglov och startar en upphandling av balkonginglasningar för just ert hus.
  Man ska även komma ihåg att byggloven för balkonginglasningar alltid är tidsbegränsade.
  Tom Pollars
 • Hej jag undrar om det är möjligt att göra tillval balkonginglasning  på Malm v 10C?
  Hawa
 • Hej,
  Hur du ska gå tillväga, om det finns ett intresse av en majoritet av hyresgästerna i en fastighet att få inglasade balkonger, kan du läsa om i svaren här ovan.
  Förvaltningsavdelningen
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.