Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur förnyar jag min köanmälan?

Jag har fått mail från er att det är dags att uppdatera på mina sidor för att jag ska stå kvar i bostadskön. När jag loggar in på mina sidor med personnr och lösenord enligt era direktiv får jag bara upp en varningsskylt där det står att jag varit inaktiv länge. Det går komma vidare.

Jag behöver er hjälp att få veta exakt hur jag ska göra för att kunna förnya min plats i kön. Det är mycket viktigt för mig att få behålla platsen. Hur gör jag???

Jag vet inte var "min profil" är, kan inte hitta den på er hemsida. Jag har samma adress, telefon och e-post som tidigare. Jag behöver hjälp att få veta exakt vad MIN PROFIL är och hur jag ska kunna logga in där för att kunna förnya och ha kvar min köplats. Jag är inte så datavan och mycket orolig att jag ska förlora min plats. Kan ni hjälpa mig att förnya min plats i kön? Kan ni förklara hur jag kommer åt MIN PROFIL?

Kommentarer

 • Hej Ethel, vi har slagit ihop de två frågor du har skickat till oss.

  När du har loggat in på Mina sidor hittar du "Min profil" i den högra spalten. Här är ett exempel på hur det kan se ut:

  Gör sedan så här för att uppdatera dina uppgifter:

  1. Klicka på ”Ändra mina personuppgifter” under ”Min profil”. Kolla att alla uppgifter fortfarande stämmer, ändra om något behöver ändras, och klicka sedan på ”Spara”.
  2. Klicka på ”Ändra intresseanmälan lägenhet” under rubriken ”Intressebanken” Kolla även där att alla uppgifter fortfarande stämmer, klicka på ”Spara”.
  3. Kontrollera sedan datumet som står längst ner under ”Intressebanken” (dvs. ”Logga in senast”). Där borde nu stå ett datum som är ett år framåt i tiden.
  4. Därefter ska du inte få någon varningsruta nästa gång du loggar in.
  Med vänlig hälsning

  Sollentunahem
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.