Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Favoriter startsidan

Hej !
Brukar ofta kolla på er hemsida. Tycker den är bra. Men det är en sak som stör mig. Varför startar inte sidan när det gäller väderprognosen på den ort där jag bor och som jag lagt in som favorit. I stället är det alltid Stockholm som kommer upp först.
Thomas Olofsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Thomas, tack för att du kontaktar oss om detta.
  Jag behöver veta om det är ett bokmärke du menar med "favorit", eller om du har lagt in det som favoritort?
  www.smhi.se försöker i första hand att göra en geoLocation, i andra hand välja den ort du har som startort (väljs till höger om ortsnamnet). Vilken länk du har i din webbläsare när du går till sidan är också relevant, så se till att det bara står https://www.smhi.se om du använder ett bokmärke.
  Hoppas detta hjälpte dig lite på vägen, återkom gärna annars.
  Anders Appar & Webb
 • Jag hade egna favoriter och normal startar på hemort och på sommar ofta på annan ort. Programmet frågade om det fick hämta min plats och dumt nog svarade jag ja. Då försvann favoriterna, hur gör jag för att bli av med platssökning och kunna behålla mina favoriter?
  Bob Larsson
 • Hej Bob, tack för inlägget.
  Du kan i webbläsarens inställningar gå in och permanent blockera platsåtkomst för www.smhi.se, så ska du inte få frågan om nuvarande ort igen.
  Anders Appar & Webb
 • Jag skrev (om det kom fram?) att jag inte visste hur man göra som du föreslog men är så svag på er favoritsystem att först nu lyckades jag sätta tillbaka några. Jag ska se till att aldrig svara jag om frågan kommer igen.
  Bob Larsson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.