Till senaste kommentaren

Kan man välja en tapet utanför standardsortimentet?

Hej! Jag har en fråga gällande valet av tapeter. Om det inte finns något av ert urval som man väljer, kan man bekosta rullar själv fast arbetet utförs fortfarande av de ni anställer? Och givetvis att man håller sig till någorlunda neutralt.

Och ifall svaret blir ja, blir kostnaden detsamma?

Kommentarer

 • Hej!
  Trevligt med nya tapeter!

  På Billinge Färg kan du välja tapeter utanför vårt standardsortiment. Då drar vi av 110 kr per rulle på din kostnad för tapeten. Kostar en rulle med tapeten du vill ha till exempel 400 kr kommer du alltså att betala 290 kr per rulle.

  När du väljer tapeten på Billinge Färg meddelas valet till oss och målaren tar ut rätt mängd tapet och tapetserar. Den tillkommande tapetkostnaden (alltså den utöver de 110 kronorna per rulle som vi står för) kommer sedan med på din hyresavi.

  Du kan absolut köpa en egen tapet från en annan försäljare och få den uppsatt av oss. Du får dock stå för inköpskostnaden för tapeten själv och får ingen ersättning för den.

  Här kan du läsa mer om hur vårt system för lägenhetsunderhåll fungerar: Vad innebär HLU?


  Josefine Kommunikatör
 • Vilket tapetsortiment använder ni er av? Vill kika innan jag beställer.
  Malin Longborn
 • Hej!

  Standardsortimenten av tapeter som ingår vid renovering av våra lägenheter är kollektionerna Decorama Easyup & Borosan Easyup.
  Jessica Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.