Störande grannar

Vem ska jag ringa om mina grannar stör mycket emellan klockan 16-22.59 på vardagar och helger?Kommentarer

 • Hej!
  I första hand är det kvartersvärden som hanterar störningsärenden och kontaktuppgifter hittar du på Mina sidor eller i trappuppgången. De jobbar ju dock bara till 16.00, så om det är akuta störningar på kvällar och helger ringer du vårt journummer, 0500-437000.

  Josefine Kommunikatör
 • Denna fredag, 11 maj 2018, har en musikmaskin försett oss i huset från tidig förmiddag till framåt småtimmarna med hög musik (med kicken och basen). När mina sömntabletter äntligen tog var det en nåd. Finns det inga regler om hur högt man får spela och hur sent på kvällen.
  C Lz

 • Hej Carl!

  Man får egentligen aldrig störa sina grannar så det finns ingen särskild tid som gäller. Sen får man räkna med mer ljud i ett flerbostadshus än i annat typ av boende. Men hög musik och sent på kvällen låter som ett tillfälle du kan ringa till jouren, 0500-43 70 00.

  Det är väldigt svårt att göra något i efterhand om ingen anmälan gjorts men du kan alltid ta kontakt med din kvartersvärd nu och prata med hen om detta. Kanske är det fler som upplevt samma sak.

  Min upplevelse är att om man själv går och pratar med sin granne när det pågår så är de flesta förstående och försöker dämpa sig.

  Lycka till!

  Eva-Lisa Kommunikatör
 • Hej
  Ringde till numret ni uppgav här och de har Ingen åtgärd när det gäller bankande ljud fram till 23.00. Efter 23.00 kan de gå in. Så det är okej att grannen borrar och spikar fram till 23.00. Aldrig varit med om något liknande. Vi har musik till ett på natten och folk som skriker samt borrar  och inget kan vi göra.
 • Hej!

  Det verkar som att det är ett återkommande problem och du bör därför ta kontakt med din kvartersvärd som kan gå vidare med ärendet. Skulle det bli mycket väsen och oljud efter klockan 23:00, ring jouren så rycker Securitas ut.

  Hoppas att det löser sig för dig snarast!
  Maria Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.