Var kan jag förvara mitt bagage i Åre?

Det finns några olika alternativ till var man kan lämna sitt bagage i Åre.

ÅRE BY:
  • Kabin/Gästservice - Finns ett bagagerum i värmestugan på kabin. Det är bara att gå in i receptionen för att få en kod till det. Där står dock allt tillsammans. Värdesaker kan man låsa in i skåp som finns i värmestugan för 10 kronor.
  • Åre Station - Finns skåp både för skidor och väskor, man betalar med kort. Kostnaden är 30-70 kr/skåp (beroende på skåpets storlek).
  • Åre Fjällby - Finns bagageförvaring på receptionen. Både på nedre och övre plan. Det finns låsbara burar, både mindre och större. Dock inga burar tillräckligt stora/höga för att låsa in sina skidor. Allt sker på egen risk och det är i mån av plats. Man kan köpa hänglås för 40 kronor men det är valfritt. Finns även omklädningsrum med duschmöjlighet samt bastu. Öppet så länge receptionen är öppen. 
  • Holiday Club - Snabbincheckningen på Holiday Club har tillgång till hotellets bagagerum.
BJÖRNEN:
  • Reception Björnen - Gratis skåp som är låsbara med hänglås. Lås kan köpas på plats för 50kr. Det finns hyttar som är ca 2x1 m, kostar 80 kr och går inte att förboka, man kan endast ha dessa över dagen. Utöver det har dem oövervakade bagagehyllor.
DUVED:
  • Hotell Renen - På andra plan finns det 8 st låsbara burar som är 100x60 cm. Man kan ta med eller låna hänglås. Det finns också oövervakade hyllor. Det är öppet under bytesdagarna torsdag, lördag och söndag från 8-16.
TEGEFJÄLL:
  • Tegetornet, mittemot SkiStarshop - Förvaring finns på markplan. Det är öppet 09-19. Det är låsbara burar, 60x100cm. Man kan ta med eget hänglås, annars finns det att köpa. I Fjällbutiken finns det lås att köpa/hyra för 75kr, man får dock tillbaka 50kr om man återlämnar låset efteråt.
Josef Kundservice Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.