Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vad gäller för snögarantin?

Vår snögaranti gäller på våra skandinaviska skidorter och ger dig möjlighet att boka om din resa eller få pengarna tillbaka om vi inte kan leverera den skidprodukt vi utlovar.

Våra skidorter har alla unika geografiska lägen med olika förutsättningar. Skulle den skidort du bokat resa till inte uppfylla snögarantin kan du välja att boka om till en annan av våra skandinaviska skidorter.

Snögarantin gäller på samtliga av våra skandinaviska skidorter från den 15 december 2019 fram till säsongsslut våren 2020.

Besöker du oss tidigt på säsongen erbjuds du dessutom fri av- och ombokning av din resa fram till det datum då snögarantin börjar gälla. Under försäsong (26 oktober – 14 december 2019) gäller fri av- och ombokning fram till dess att du checkar in. Läs mer »

Vi garanterar minimum:

SÄLEN - 15 pister öppna sammantaget i Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Hundfjället. (10 för de stora och 5 för de små).

ÅRE - 10 pister öppna sammantaget i Duved, Åre by och Björnen.

VEMDALEN - 8 pister öppna sammantaget i Björnrike, Vemdalsskalet och Klövsjö/Storhogna

HEMSEDAL - 8 km preparerade pister och 628 fhm

TRYSIL - 20 km preparerade pister och 620 fhm

Om vi inte kan uppfylla snögarantin har du möjlighet att ställa in eller avbryta din vistelse och få pengarna tillbaka fram till kl. 11:00 dagen efter ankomst. Vi återbetalar det du har lagt ut för SkiPass, skidhyra, skidskola och boende inklusive avbeställningsförsäkring.

Snögarantin gäller inte för tillfälligt stängda liftar eller pister, som följd av till exempel tekniska problem eller oväder. Snögarantin gäller endast på våra skandinaviska skidorter och inte i St. Johann in TirolSkiStar Kundservice Kundservice Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.