Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ski Test

Hej,

Jag och min familj hade bokat Skidtest helg i Vemdalen förra veckan, V48-2018. Anledningen till att vi skulle upp på testet var för att jag behövde komplettera min Burton-bräda med en annan då jag saknar vissa egenskaper på den jag har idag. Jag lyckades få med mig familjen trots att det bara var jag som skulle testa ut ny utrustning. Vi hade bokat boende med Ski in/ski out i Skalspasset så att vi skulle ha möjlighet att äta lunch i vårt boende. För oss var det nödvändigt eftersom vår yngsta dotter har så pass mycket matallergier att vi inte har möjlighet att äta på restaurang. När jag på eftermiddagen på onsdag dagen innan vi ska åka går in på Skistar.com för att se snödjupet och vilka backar och liftar som är öppna ser jag inget och söker mig då till själva sidan för skidtestet som i rubriken visar att den ska vara i Skalspasset som planerat. När jag av en händelse klickar vidare står det då istället att testet kommer ske i Klövsjö. Jag kastar mig då på telefonen för att se om det stämmer vilket det visar sig att det gör. Jag hade då inte innan mitt samtal fått någon som helst information om detta varken per telefon eller via mail. Jag ställer frågan om vi kan flytta boendet till Klövsjö, men får då beskedet att allt är fullbokat. Till slut lyckas vi få vårt boende flyttat till Skalsbyn vilket i alla fall var bättre, men fortfarande gör att vi inte kan äta lunch på boendet. Vi planerar om, åker till affären och kompletterar för att kunna ta med matsäck till Klövsjö för att göra det möjligt för min dotter att kunna få i sig något för att orka med skiddagarna. Vi försöker se det positivt och tänker att vi i alla fall får se ett system som vi inte varit i tidigare och får prova på att äta lunch i värmestugan som vi inte gjort tidigare. När vi väl kommer till Klövsjö för att åka och jag testa ut en ny snowboard går jag för att leta upp Burton. Min plan var att börja där eftersom jag redan åker på en Burtonbräda och tänkte då att det då kunde vara lättare att förklara vad jag var ute efter eftersom de vet vad jag åker på i dagsläget. Jag letar förbrilt, men inser snart att det endast är LibTech, Gnu & Jones som är på plats. Jag går dit för att höra mig för med dem om de vet när de andra varumärkena kommer på plats. Då får jag veta att de är de enda som kommer ställa ut något. Enligt Hampus och Jacob är det första året de är i Vemdalen och ställer ut snowboards eftersom det normalt sätt aldrig ställs ut några snowbords i Vemdalen. Detta framgår ej av informationen på hemsidan på något sett. Enligt den ska även Extrem Skis, Burton, Salomon, Atomic, Elan, Roxa, Republic, Zolo, Rossignol, Dynastar, K2 Skis & Snowboard, Line Ski, Icelandic Skis, Head, Sweet Protection, Völkl, Marker, Dalbello, Black Diamond, ATK Binings, Pieps, Blossom Skies, Carrot, Vitalini, Level, Haglöfs.
Om jag hade vetat att det endast var tre varumärken som gick att testa i Vemdalen hade jag givetvis inte bokat denna helg överhuvudtaget. Resultatet blir att jag får testa de få varumärken som fanns och gå tomhänt därifrån. Nu måste jag boka en ny resa med test helg, men kommer då åka till Sälen för då kommer tydligen alla som ställer ut snowboards vara där, i alla fall enligt Hampus och Jacob. Tyvärr har jag inte möjlighet att åka de helger som återstår detta år utan måste vänta ett helt år till nästa. Visserligen är det relativt billigt att åka upp på testhelg, men totalt sätt kommer min nästa bräda bli väldigt dyr då jag tvingas åka ytterligare en gång. Jag är väldigt besviken över situationen och vill med detta förutom att skriva av mig min frustration även varna andra snowboardåkare att göra samma misstag som mig i tron om att alla varumärken på snowboards går att testa på testhelgerna i Vemdalen. Jag har åkt minst 10 gånger tidigare med Skistar och alltid varit nöjd med det, men denna gång är jag otroligt missnöjd.
Mvh Richard
Richard Kihlman Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Richard,

  Tack för ditt meddelande och för din feedback.

  Jag vill börja med att beklaga att du är missnöjd med din vistelse hos oss under vår Ski Test Weekend. Jag har stämt av med ansvariga på plats om informationen gällande utställarna, här är det precis som du skriver. Vi har sagt att Burton är på plats men det var dom inte.

  Skidtestarhelgen blev flyttad till Klövsjö då vi där kunde erbjuda en bra alpin produkt vilket vi inte kunde göra i Skalet-

  Jag kommer kontakta dig på din privata mail med hur vi önskar gå vidare. 

  Ha en fortsatt fin dag!

  Med vänlig hälsning,
  Nicolina Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.