Kommer ni ha öppet i sommar och höst?

Det är en ny och annorlunda situation, inte bara för oss, utan för hela världen. Vi jobbar hårt för att på alla sätt följa de rekommendationer som våra myndigheter går ut med och håller oss hela tiden uppdaterade. Vi har en fortsatt nära dialog med sjukvården i de regioner vi har verksamhet i för att kunna agera och ta nödvändiga beslut.

Mitt i allt detta så är det trots allt positivt att vistas utomhus och det är kärnan i vår verksamhet även under barmarkssäsongen och kommer så vara även i framtiden. Vi är övertygade om att rörelse och en aktiv livsstil kommer att fortsätta vara viktigt efter Corona, med största sannolikhet till och med viktigare än det tidigare varit.

Eftersom att det är svårt att planera i den rådande situationen kommer vi att ha begränsat med aktiviteter på våra skidorter under den kommande barmarkssäsongen och vi kan just nu inte informera om när dessa kan öppna (till exempel liftar och bike parks). Boendebokningen för sommaren är öppen och vi förbereder försiktighetsåtgärder för verksamheten utifrån myndigheters föreskrifter och allmänna råd. Vår vilja är att bidra till rörelseglädje i vår fina fjällmiljö även under barmarkssäsongen, men med anpassade aktiviteter utifrån myndigheters råd och riktlinjer, då våra medarbetares och gästers hälsa kommer först.


SkiStar Kundservice Kundservice Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.