Ankomst og indcheckning

Hej. Vi ankommer til Åre med toget allerede kl. 07.10 d. 2020-02-02 og skal bo i Åregårdarna 436, Åre By. Kan vi komme ind i lejligheden tidligere, og hvis ikke hvor kan vi gøre af bagagen imens, så vi kan komme ud at stå på ski? Med venlig hilsen Elo Munk

Kommentarer

 • Hej Elo,

  Bagageförvaring finns i receptionen på plats.

  I Receptionen Åre Kabin som ligger närmast ert boende finns bagagerum som delas med andra, finns även mindre skåp (för ryggsäckar) som kostar 10kr att hyra. Detta är inget som går att boka utan det är i mån av plats. Denna reception öppnar 8.00.

  Behöver ni omklädningsrum så kan gå till:

  Bagageförvaring Åre Fjällby reception : Öppet samma tider som receptionen. Begränsat antal burar så först till kvarn, man kan köpa lås i receptionen eller ta med eget. I anslutning finns omklädningsrum med dusch & toalett. Går dessvärre inte att förboka en bur för förvaring utan det bokas på plats.


  Med vänliga hälsningar
  Carolina
 • Hej,

  Er alle hytter/lejligheder tilgængelige nu, så jeg kan se hvad vi kan vælge imellem, når vi gerne vil til Lindvallen i julen 2020?
  Laijla Jensen
 • Hej Lailjla,

  Tack för din fråga.

  Ja, alla boenden vi har i dagsläget finns ute på vår hemsida. Sen kan det komma fler boenden under året om vi får in mer enheter för uthyrningen men det är såklart inte garanterat.

  Önskar dig en fin eftermiddag!

  Med vänlig hälsning,
  Nicolina Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.