Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Visa meddelanden

Loggade just in via sajten och insåg att jag hade fått en massa viktiga meddelande. Hade gärna sett att meddelanden visades i appen!
Eftersom appen innehåller det mesta jag behöver på vardaglig basis loggar jag nästan aldrig in via sajten.

Cecilia Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Cecilia!

  Tack för ditt meddelande.

  Tyvärr erbjuder vi i dagsläget ännu inte tjänsten att kunna se "Mina Meddelanden" via mobilbanken. Jag tackar så mycket för ditt förslag och tar detta ärende vidare till berörd avdelning i förhoppning om att vi ska kunna erbjuda denna tjänst i framtiden.

  Trevlig kväll!

  Mvh,

  Nina
 • Jaha. Nu har det gått ett halvår, vad händer i frågan? När kan vi börja läsa "Mina meddelande" i appen?

  Tomas
 • Hej Tomas!

  När vi får in önskemål från våra kunder om hur vi kan förbättra våra tjänster och produkter så tas detta alltid vidare till berörd avdelning. Därefter utgår vi från en lista där vi prioriterar vissa ärenden före andra utifrån den efterfrågan som finns. Anledningen till att vi ännu inte har utformat denna funktion i appen har att göra med att andra ärenden har prioriterats före. Tyvärr har jag inte möjlighet att säga exakt när vi kommer kunna erbjuda denna tjänst till våra kunder. Det är däremot ett önskemål som framkommit från flera kunder som vi tagit vidare vid flertalet tillfällen.

  Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag!

  Mvh,

  Nina
 • Hej,
  Även jag efterlyser den här funktionen. Skulle t o m vilka sträcka mig till att få möjlighet att få Pushnotiser när det kommer meddelanden.
  Markus
 • Hej Markus!

  Tyvärr så finns det fortfarande inget planerat datum för när den här tjänsten kan komma. Så snart vi vet något mer om den så kommer vi återkomma till er här i tråden.

  Mvh
  Fredrik Processledare kundservice
 • Detta hade varit en bra funktion.
  Tommy Högman
 • Även jag vill se notiser och meddelanden via appen. Vi är många idag som lever datorlösa och då loggar man i princip aldrig in i webbaserade hemsidan.
  Men det verkar som att det läggs lite dåligt med tid att utveckla denna app med tanke på hur gamla, självklara delar som laggar efter. Hoppas att detta beror på att ni håller på med en helt ny app på annan plattform där bakom i kulisserna.
  Charlotte
 • Hej Charlotte!

  Det kommer en ny app för iOS inom ett par veckor men tyvärr innehåller den inte funktionen att visa meddelanden. Jag tar vidare även ditt önskemål och ber dig att så länge surfa in på skandia.se istället för att läsa meddelanden.

  Hälsningar,
  Fredrik Processledare kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.