Kommande betalningar

Sedan appen gjordes om så ser jag bara ett fåtal kommande betalningar och det verkar inte möjligt att ställa in så att man kan se alla kommande betalningar. Måste man gå in via dator för detta? Appen har gjort det mesta mycket otydligare och det verkar som att man kan få mindre info än tidigare.
Cecilia Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Cecilia!

  Vad tråkigt att du är missnöjd med appen hittills. Det ska inte vara någon förändring kopplad till kommande betalningar. Är det någon särksild typ av betalning du saknar, t.ex. autogiro? Autogiron syns först när företaget aviserar dem och därför kan det synas tidigt, men ibland också väldigt tätt inpå dragningsdatumet.

  Mvh
  Elin
 • Autogirobetalningar syns tyvärr inte alls i förväg i appen!
  Nella Campa
 • Hej Nella!

  Tack för din feedback! Nej tyvärr syns inte autogirobetalningar under kommande betalningar i appen, förrutom de som går till Skandia för t.ex. lånebetalningar eller kreditkortsavier. Det fungerade på samma sätt även i gamla appen, men detta är något som vi vill erbjuda på sikt. Vi kan dock inte svara på när det kan bli aktuellt i dagsläget.

  Hälsningar
  Cristin Processledare Kundservice
 • Tack för snabbt svar.
  Mitt bolån syns ju inte helker förrän typ allra sista dagen - svårt att hålla allt i huvudet, eller tvunget göra sin egen lilla tabell 🤨
  Nella Campa
 • Hej Nella!

  Jag förstår ditt problem! Dragningen för bolånet visas först när filen för dragningen är inskickad. Det gör vi så sent som möjligt för att våra kunder ska kunna göra ändringar så länge som möjligt, så det är alltid en avvägning vilken väg man ska välja 😀

  Hälsningar
  Cristin Processledare Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.