Till senaste kommentaren

Inloggningen på Android 9 lade till slut av helt.

För kännedom: efter uppgradering till senaste versionen av Android 9 går det inte att logga in i appen alls. Man blir skickad till webbläsare som skickar till bank-id som skickar tillbaka till webbläsare där det tar stopp. Jag vägrar lägga Chrome som standardwebbläsare. Ger till slut upp på appen istället. Det var några bra år iaf!

Kommentarer

 • Hej!

  Det är tråkigt att det inte fungerar för dig. Vi håller på att se över detta, men för tillfället är lösningen att använda Google Chrome som standardwebbläsare. Om du inte vill använda den så kan jag tyvärr bara be dig att avvakta.

  Mvh
  Elin
 • Jag känner lika som Anna, jag använder Microsoft Edge som standard webläsare i telefonen och får samma problem. Det känns som att enbart stödja Chrome är väldigt smalt år 2019...

  Vänligen justera till detta
  Stefan
 • Hej Stefan!

  Det behöver inte nödvändigtvis vara just chrome. Men just chrome är en vanlig webläsare som vi vet fungerar bra. Själva använder jag tex opera som webläsare i appen och det fungerar också. Men du har helt rätt i att vi ska försöka lösa så att man kan logga in oavsett webläsare.

  Mvh
  Marcus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.