Till senaste kommentaren

Hur gör jag för att boka om min biljett i appen?

Hur gör jag en ombokning i appen?

Kommentarer

 • Så här ombokar du din biljett i appen:

  1. Börja med att gå till fliken Biljett i appen. Leta fram den biljett du vill omboka och klicka på symbolen av tre punkter högst upp till höger.
  Det är möjligt att boka om en biljett åt gången i appen.
  2. Välj Boka om.
  3. Du kan ändra sträckan som du ska resa, men det är inte möjligt att ändra resenär. I detta steg kan du även se vilket belopp ditt ombokningsvärde är på.
  Klicka på Fortsätt.


  4. Klicka på det datum som du vill resa.
  5. Välj den avgång som du vill boka om till. Det är möjligt att välja Kan ej ombokas eller Kan ombokas för din nya biljett.
  6. I detta steg hittar du en översikt för din nya resa. Är biljettpriset högre fortsätter du till nästa steg och betalar mellanskillnaden. Om priset är lägre skickas ett värdebevis med mellanskillnaden till dig.


  Har du köpt din biljett via företagsavtal ombokar du biljetten i appen på samma sätt som ovan. Tänk på att du behöver vara inloggad för att genomföra bokning och ombokning via företagsavtal.

  Vet du inte vilken resa du vill omboka till kan du avboka biljetten, då sparas ditt ombokningsvärde i 180 dagar. När du sedan vill använda ditt ombokningsvärde behöver du hämta din bokning via sj.se. Läs mer här.

  Malin SJ Kundservice
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.