Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur bokar jag en resa med en elektronisk buntbiljett?

Jag har en elektronisk buntbiljett och undrar hur jag bokar plats via SJ.se.

Kommentarer

 • Hur gör jag som affärsresenär för att boka resa med en buntbiljett?

  1. Klicka på SJ-loggan längst upp till vänster. Du kommer då till bokningsflödet, fyll sedan i de orter som buntbiljetten gäller mellan.

  2. I drop-downmenyn Kundkort väljer du Elektronisk Buntbiljett. Fyll i ditt biljettnummer i fältet Kort-/biljettnummer. (Biljettnummer har följande format ABC1234D001. Fyll sedan i telefonnumret för buntbiljetten i fältet Referenstelefonnummer.)


  3. Klicka på "Fortsätt" för att fortsätta bokningsflödet som vanligt, nu kommer du att se att priset är 0 kr i bokningsflödet och på betalsidan.

  Tips! Glöm inte att denna biljett är återbetalningsbar om du skulle vilja ändra avgångstid. Det är bara att avboka biljetten innan avgång.

  Hur avbokar jag en resa som är bokad med en elektronisk buntbiljett?
  Alternativ 1: Gå högst upp till höger och för musen över ditt namn, klicka sedan på "Min sida". Om resan ligger nära i tiden så syns den under "Kommande resor" högst upp, annars tryck på "Bokade resor" i menyn till höger.


  Alternativ 2: Klicka på SJ-loggan längst upp till vänster. Klicka sedan på "Min resa" mitt på sidan (under den översta landskapsbilden). Sök upp ordern med bokningsnummer och telefonnummer eller e-post.

  Alexander SJ Kundservice
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.