Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Släpp fler mindre uppdateringar av appen

om man läser på detta forum hänvisas till denna hägrande, ultimata-mega-uppdatering som kommer att lösa alla världens problem (den har nämnts i över ett halvår nu). Kanske blir det så, säger jag inget om men, när det inte händer något med en applikation som man betalar för varje månad blir man frustrerad.
Att släppa gigantiska uppdateringar är kanske inte så ni ska jobba. Att släppa små uppdateringar som löser problem allt eftersom det blir löst skulle visa att ni verkligen gör något. Kanske har de problem som just jag eller någon annan klagar på redan blivit löst men av någon anledning släpps inte dom för ni... tja... jag vet inte varför det inte släpps.
Risken finns att folk tröttnar, ni får dåligt betyg vilket gör att andra inte vågar satsa på er när det finns andra tjänster. Vilket leder till avfolkning och tjänsten dör när det inte finns tillräckligt stort underlag.
Jag är en av dom som börjar tröttna och har gett er lågt betyg. Inte för att ni inte har bra content men för att android appen fungerar så dåligt och ser ingen bättring.

Kommentarer

 • Hej,

  Stort tack för dina kommentarer. Jag är helt enig med vad du skriver - vår ambition är att släppa någonting så snabbt vi har löst även mindre buggar.

  Tyvärr har vi haft en olycklig situation med våra Android-utvecklare sedan ett tag tillbaka vilket har gjort att det tagit alldeles för lång tid att få ut någonting nytt. Ber om ursäkt för detta och hoppas att du kan ha tålamod - själva har vi lite svårt att vänta... Vi håller för närvarande på att testa den nya versionen och tänker släppa den så snart det bara går. Håller tummarna att det sker inom de kommande två veckorna.

  Vänliga hälsningar,

  Jens Håkansta Affärsutveckling
 • Hej,

  Nu har vi äntligen fått ut en uppdatering av Android-appen. Ber om ursäkt för att det har dröjt. Förhoppningen framåt är att vi löpande kan förbättra tjänsten med både små och stora uppdateringar.

  Hoppas att det funkar bättre för dig nu så får du gärna ge mer inspel på vad vi kan förbättra, så ska vi se till att vi ständigt levererar en bättre tjänst och upplevelse.

  Vänliga hälsningar,

  Jens Håkansta Affärsutveckling
 • Bra uppdatering! // Nöjd kund

  xxx

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.