Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vad menas med köspärr?

Vad menas med detta? Kommer jag att bli spärrad och utkastad ur er kö? Jag har inte sagt nej  eller inte svarat på några erbjudanden.

Du har 3 st nej 3 st ej svar kvar, sen blir du spärrad. Mer info!

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din fråga.

  När man loggar in på "Mina sidor" ser det ut såhär:


  Vi vill att uthyrningen av våra lägenheter ska gå så snabbt och smidigt som möjligt men har på senaste tiden märkt att många söker en lägenhet och får ett erbjudande utan att de haft för avsikt att flytta. Det här saktar ned vår uthyrningsprocess och är inte någon fördel för er hyresgäster som aktivt söker en lägenhet att flytta till.

  För att få bukt på detta har vi därför infört en ny spärr. Den innebär att om du gör en intresseanmälan och får ett erbjudande men tackar nej innan visningstillfället eller lämnar ”ej svar” tre gånger inom en 30-dagarsperiod, spärras du från att söka ny lägenhet i 30 dagar från det sista erbjudandet. Man samlar fortfarande poäng precis som vanligt.

  Detta står även beskrivet när man loggar in på "Mina sidor", som du ser här ovanför på bilden. Man kan även läsa mer genom att klicka på "Mer info".

  Du har alltså 3 "chanser" kvar, innan du blir spärrad.

  Jag vill även förtydliga att detta endast gäller de gånger man gör en intresseanmälan och får ett erbjudande. Det gäller inte förslagen man får. Man ska med andra ord endast göra intresseanmälningar på de lägenheter man är intresserad av.


  Ha en bra dag!

  Med vänlig hälsning,

  Mikaela Uthyrare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.