Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur väljer jag kontaktsätt och ser över mina kontaktuppgifter?

Under hösten inför vi en ny tjänst som vi kallar för ”Meddelandetjänsten”. Det innebär att våra hyresgäster kan välja att bli aviserade om händelser som rör sitt boende, tex en påminnelse att vi ska besikta lägenheten eller att vi utfört en serviceorder. Du kan då välja mellan att bli aviserad via appen, via e-post eller via sms. Det är därför viktigt att vi har de rätta kontaktuppgifterna till dig och att du skrivit in ditt mobilnummer under rubriken ”Mobilnummer”. Du kan även välja att bli aviserad på alla tre sätt.

Att ändra dina kontaktuppgifter, dvs telefonnummer eller mailadress, är enkelt och du kan göra det på två sätt. Antingen via ”Mina sidor” på vår hemsida eller via vår bostadsapp ”Roslagsbostäder” som finns att ladda ner där appar finns. Det räcker med att göra det på ett ställe för att det ska slå igenom överallt hos Roslagsbostäder. Ändrar du tex mobilnumret på ”Mina sidor” ändras det även i appen. Då uppdateras ditt mobilnummer även i vårt program som vi använder när vi behöver komma i kontakt med dig, tex om du gjort en felanmälan och vi behöver komma in i din lägenhet.

Om du väljer att ändra kontaktuppgifterna via ”Mina sidor” bläddrar du ner till ”Mina uppgifter” och klickar på ”Ändra”. Ändra önskade uppgifter och klicka på ”Spara”. Klart!

Om du istället väljer att ändra kontaktuppgifterna i appen klickar du på de tre strecken i vänstra hörnet och väljer ”Uppgifter”. Ändra önskade uppgifter och klicka på ”Spara”. Klart!

För att välja hur du vill bli aviserad är det samma sak här, antingen via ”Mina sidor” eller via appen. Det räcker att du gör ditt val i någon av dem för att det ska slå igenom.

Om du gör det via ”Mina sidor” gör du det på samma plats som du ändrar dina kontaktuppgifter och det kommer då se ut såhär:Bocka i det sätt du vill bli aviserad på och klicka på ”Spara”. Vill du bli aviserad på alla tre sätt bockar du i alla alternativen. Klart!

Om du gör det via appen klickar du på de tre strecken i vänstra hörnet, går in på ”Inställningar” och bockar för det eller de sätt du önskar bli aviserad på. Klart!

Roslagsbostäder

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.