Tider

Hej,

Er app är mycket bra i övrigt men. Ser att ni inte ändrat hur ni visar så kallade förseningar i uppdateringen trots påpekande.

Att den ursprungliga tiden visar överstruken blir mycket otydligt med en uppgiven ny tid som förefaller vara den riktiga. Detta stämmer ALDRIG och är mycket missvisande. Idag kom som så ofta bussen någon minut före utsatt tid trots att den stod som flera minuter sen. Skriv istället föreslagen ny tid under och att den kan vara försenad eller liknande. Pedagogik, intuitiv tydlighet osv.

Vh. Pelle

Kommentarer

 • Hej Pelle

  Kul att du tycker om appen och tack för din input. Vi ska se över om det är något som vi vill ändra framåt.

  Ha en bra dag
  Res i Stockholm
 • Felaktig info vill man väl ändra? 😀

  Samma sak idag. Ursprungliga tiden överstruken så man inte ser. En stor triangel upplyser att bussen är försenad och tiden anger sju minuter försening. Ändå kommer bussen på utsatt tid. Gäller buss 727

  Vh. Pelle
  Pelle
 • Hej igen Pelle!

  Felaktig information vill vi självfallet inte visa upp. Det vi menar är att vi ska se över ditt förslag om hur vi kan presentera den nya tiden på ett annat sätt. Att informationen ibland inte stämmer när bussen kommer är tyvärr något som vi inte rå över utan vi förlitar oss på data från SL. Ibland blir den tyvärr fel från deras sida men den stora majoriteten ska vara korrekt. Alla frågor som rör datainput som vi inte rå över tar vi vidare till SL och andra källor för att se om det går att förbättra ytterligare.

  Ha en trevlig kväll
  Res i Stockholm

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.