Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför har mitt köp inte registrerats?

hej
jag gjorde ett stort köp på lekmer, men ser inte att det är registrerats någonstans?
Lena lidén Jonasson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Lena,

  Det kan ta upp till 48 timmar för ett köp att registreras. Om ditt köp inte har registrerats efter 48 timmar, vänligen klicka på länken nedan och följ instruktionerna, så ser vi över varför ditt köp inte har registrerats på ditt medlemskonto. Du behöver vara inloggad på ditt medlemskonto för att kunna rapportera in ditt köp till oss. När ditt köp har rapporterats in till oss kommer du att få ett mail av oss som bekräftar detta. Vi kommer efter det att handlägga ditt köp, när detta är gjort kommer du att få ett nytt mail av oss.

  http://www.refunder.se/support

  Med vänlig hälsning
  Helena på Refunder

  Helena
 • En försäkring som ska börja gälla i augusti, registreras köpet först då eller?
  Carina
 • Hej Carina,

  Det kan max ta upp till 48 timmar för ett köp att registreras, oavsett om det exempelvis är en hotellbokning eller försäkring som börjar gälla längre fram. Har det gått över 48 timmar sedan du genomförde ditt köp så vänligen rapportera in det här: www.Refunder.se/support.

  Med vänlig hälsning
  Helena på Refunder
  Helena
 • Jag trodde verkligen inte att man skulle vara tvungen att gå in och kolla att varje köp registrerats.
  Jag har nyligen kommit hem från semester då jag bokade boendena via Booking.com för en totalsumma av 3730 kronor.
  Jag handlar också regelbundet på arkenzoo.se, apotekethjartat.se och cellbes.se. När jag kollar tillbaka så har flera av de köp jag gjort sedan i alla fall början av maj inte registrerats, varav det största på 2670 kr. Då den bokningen gjordes i början av juni, men vi utnyttjade boendet först i augusti och den sista betalningen gjordes den 28/6, kan ni inte registrera köp gjorda för mer än två månader sedan...
  Dessutom måste jag nu gå in och registrera alla resterande köp, totalt 9 stycken, ett och ett på er sida...
  Väldigt dålig stil och jag vill gärna ha en förklaring till varför det inte fungerar... 

  Eva
 • Hej Eva,

  Vad tråkigt att höra att köpen inte registrerats. Varför köp ibland inte registreras kan bero på att en rabattkod har använts, att köpet har tillfallit en annan källa, att någon form av AdBlock-program har varit aktivt eller att vi helt enkelt tappat spårningen. Vi får ingen ersättning från butiken om vi inte är spårade till köpet, vilket vi inte varit då köpen inte har registrerats på ditt medlemskonto.

  Vänligen rapportera in de köp som är mindre än två månader gamla här: www.Refunder.se/support, så ska vi ta dem vidare med butiken för att se vad som hänt. Har allt gått till som det ska så kommer butiken då att ersätta köpen.

  Vänligen
  Helena på Refunder
  Helena
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.