Ventilation och röklukt

Hej!
Jag skickade in en felanmälan på ventilationeb i lgh nyss. Det är ingen felabmälan egentligen, jag behöver bara råd. Jag har försökt städa och vädra ventilationen i badrum för att få bort röklukt som kommit in via mina grannar. Har dammsugit, dammtorkat och vädrat, men det verkar inte fungera. Vad ska jag göra? Vad är det som är fel? Det är väldigt jobbigt för mig med spec. röklukt, så vill ju såklart få ordning på det så snart som möjligt. Jag har lämnat nyckel i nyckeltuben om ni behöver komma in och kolla. Min husvärd är Jörgen (Klimatgatan).

Tack på förhand!

Mvh //Tone

Kommentarer

 • Hej Tone,

  jag pratade precis med din husvärd, Jörgen. Han meddelar att all ventilation just nu är avstängd i flera hus eftersom man monterar solceller på taken. Det är förmodligen anledningen till att du känner röklukt i din lägenhet och det finns inte så mycket att göra åt det.

  Förhoppningsvis är läget bättre när arbetet på taken är klara. Skulle problemet kvarstå, kontakta gärna din husvärd igen!

  Vänliga hälsningar,

  Linda
  Linda Kommunikationschef
 • Hej Linda och tack för svar! 😀

  Ja, jag pratade med Jörgen igår tisdag och han meddelade detta och att de skulle sätta igång fläktarna igen snarast möjligt när allt är klart.

  Mvh
 • Jag vill felanmäla att trapphuset på Norra Ågata 3 stinker rök och ventilationen inte är tillräcklig, och har varit så i många månader, men detta fel finns inte som alternativ när man går in på felanmälan/trapphus. Kan ni lägga till det och även vidarbefodra min felanmälan? Tack.
 • Hej Mårten,

  Jag skickar ditt inlägg vidare till din husvärd som en felanmälan och ser till att ansvarig tittar på att utöka alternativen för felanmälan i trapphuset.

  Vänlig hälsning

  Diana


  Diana Webbansvarig och kommunikatör
 • Tack. Kan du även se till att man kan felanmäla sånt som inte finns med i listan? Denna gång var det ventilationen som inte stod med men det kan tänkas dyka upp fler saker som inte förutsetts av den som lade inte kategorierna i systemet. En "övrigt" knapp helt enkelt, där man själv kan beskriva felet. Tror det fanns förut. Det var bra.
 • Hej Mårten,

  det stämmer, vi hade ett sådant fält innan men var tvungna att ta bort det då det strider mot GDPR. Vi har för avsikt att se över felanmälanfunktionen för att det inte ska vara så krångligt att felanmäla ärenden och tar med dina tankar i det arbetet.

  Vänlig hälsning

  Diana


  Diana Webbansvarig och kommunikatör
 • Jag har ett liknande problem där jag får in röklukt via ventilationen i köket. Jag mår riktigt illa av detta. Jag kan inte stänga till ventilationen. Vad ska jag göra? Jag bor på doktor Liborius Gata och har Benny som husvärd.
  Maria
 • Hej Maria,

  Tack för att du kontaktar oss.
  Ta kontakt med Benny så ska han kolla på det.

  Önskar dig en fin dag!
  Vänliga hälsningar Marie
  Marie Växel/reception

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.