Till senaste kommentaren

Varför är min kötid för parkering borta?

Jag tecknade en parkeringsplats som ligger en bit ifrån där jag bor pga att det är dyrt att stå på gästparkeringen. Nu verkar det som att min kötid är borta eftersom att jag inte längre står som aktiv under sökande av p plats. Tanken för mig var ju att ha denna plats tills jag kan få en där jag bor.
Hur funkar detta egentligen??

Kommentarer

 • Hej Jimmy,

  tack för din fråga!

  När man söker och får en p-plats, nollställs kötiden. Du kan förstås ställa upp dig i kö igen och söka nya p-platser när det kommer någon som ligger närmare din bostad.
  Här på vår hemsida kan du läsa mer om hur det fungerar med köpoäng mm!

  Ha en fin dag,

  Malin
 • Fast jag pratade med min husvärd innan och frågade om kötiden försvinner. Fick svaret att jag kunde fortsätta söka fast jag har denna under tiden. Inte så kul när man köat i 9 månader för att få plats i mitt område, för att få börja om på ruta ett igen. Kan man ångra sin nytecknade plats och få tillbaka sin kötid igen?
 • Hej,

  Det stämmer att du kan fortsätta söka p-platser under tiden du har den här platsen. Kötiden nollställs som sagt när du har fått en plats, men du kan när som helst återregistrera dig i kön igen och söka nya p-platser. På vår hemsida som jag länkade till tidigare står det bra beskrivet hur det går till med uthyrningen av p-platser.

  Du är välkommen att kontakta min kollega som arbetar mer med p-platser och frågor kring detta. Heidi har telefonnummer 031-332 11 22 och nås vardagar mellan kl. 9-12.

  Ha en fin dag!

  /Malin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.