Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad händer om ni säljer husen på Marconigatan?

Hej!
Jag bor på Marconigatan. Jag undrar vad som händer om ni säljer huset. Kommer ni att erbjuda en lägenhet i samma område eller finns det en möjlighet för mig att få en lägenhet på Mandolingatan eller Näverlursgatan?

Kommentarer

 • Hej,

  I dagsläget är det inga beslut, men det stämmer att vi utreder en eventuell bytesaffär med Skandia Fastigheter på Marconigatan i framtiden.

  Om affären blir verklighet kommer alla hyresgäster på Marconigatan att erbjudas omflyttning till en likartad lägenhet i närområdet. Vi vet att många hyresgäster önskar bo kvar i området och vi kommer att ta särskild hänsyn till det. Självklart finns det även möjlighet att bo kvar med Skandia Fastigheter som ny ägare. Skandia Fastigheter förvaltar hyresrätter och du har som hyresgäst ett besittningsskydd även om en ny ägare tar över.

  Vänliga hälsningar,

  Linda
  Linda Kommunikationschef
 • Hej, jag ska eventuellt byta lägenhet med en som bor på Marconigatan.
  Behöver jag vara orolig att behöva flytta igen efter att ha sökt större lägenhet i 5 år?
  AM
 • Hej,

  det stämmer att vi utreder en eventuell bytesaffär med Skandia Fastigheter gällande Marconigatan i framtiden.

  Om affären blir av kommer du lugnt att kunna bo kvar med Skandia Fastigheter som ny hyresvärd. Alla hyresgäster med förstahandskontrakt har besittningsskydd och du behöver inte flytta om du inte vill.

  Undantaget är om nya lägenheten ligger på plan 1 eller 2, då Skandia Fastigheter eventuellt planerar att bygga om dem till lokaler i framtiden. De förstahandshyresgäster som berörs av ombyggnaden kommer i så fall att erbjudas nya kontrakt.

  Vänliga hälsningar,

  Linda
  Linda Kommunikationschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.