Tvättid och tvättstugan

Hej!

Jag har tvättstugan som finns på Östanvindsgatan 8A. Jag hade bokad tvättid i söndags 11/10 kl 12.00-16.00.

När min tvätt var inlagd i tvättmaskinen och körde igång så låste jag dörren till tvättstugan och gick såklart hem emellan.

När jag kom tillbaka så var dörren upplåst och vidöppen.

Jag undrar om det verkligen är tillåtet att folk låser upp och öppnar upp så det blir öppet för alla att komma in i tvättstugan medan man håller på att tvätta på sin tvättid?

Jag känner att det är tryggast att låsa om efter sig, för man vet inte hur folk kan bete sig. Folk kan kanske liksom få för sig att sno ens kläder, sno ens tvättid eller sabotera på andra sätt. Dessutom var det verkligen skumt att någon hade gjort så, och det kan inte ha varit städerskan/städaren för jag kollade på städschemat och de städar bara där på just tisdagar..

Jag vet att med sånt här gammaldags bokningssystem som vi har, så brukar det vara så att man kan låsa dörren med sitt sånt nyckellås. Har ni tänkt på att införa detta? Eller på annat sätt byta bokningssystemet så att den som har tvättiden enbart kan låsa upp och ha tillgång till tvättstugan?
Jessika Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Jessika,

  Vi fick följande svar från din husvärd:
  Eftersom det är två hushåll som tvättar samtidigt på varsin sida i tvättstugan på Östanvindsgatan 8a så kan man inte, och ska inte kunna låsa.

  Hoppas att detta gav svar på din fråga,
  annars får vi hänvisa dig att tala direkt med din husvärd under telefontiden
  07.30-09.00

  Ha en fin dag!

  //Sofia
  Sofia Växel/reception
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.