Till senaste kommentaren

Tillståndsparkeringar - hur funkar tillståndet?

Hej. Jag undrar, för era nybyggen, hur kommer tillståndsparkeringarna fungera då? Jag kan tycka i att en sådan här modern tid så borde det räcka med att man anger regnummer i avtalet när man skaffar parkeringen och betalar per regnummer, och inte ska behöva lägga en lapp i rutan som givetvis kan försvinna, speciellt för verkstadsbesök eller liknande, eller att lappen kan blåsa ner när man stänger dörren.

Då får man det bästa av 2 världar - att man inte behöver reservera någon plats åt hyresgästen, men att hyresgästen ändå får "känslan" av en egen plats trots att denne ställer sig på valfri plats, genom att denne inte behöver på något sätt bevisa att denne har rätt att stå där, utan allt är reglerat genom hyresavtalet - betalar man så har man alltid rätt att stå där och riskerar aldrig så att säga böter för att man glömt någon lapp eller att den blåst ner eller liknande..

Jag kan dock förstå ifall man vill ha krav på tillstånd för att kunna ha så kallade noll-avtal på platserna (varav P-bolaget även kan dra in pengar på hyresgäster som glömt tillståndet) men då Poseidon är ett sådant stort bolag kan jag tycka att de borde bekosta bevakningen av parkeringarna och inte köra på noll-avtal, och därmed kunna ha möjligheten att ange vilka hyresgäster som får stå genom regnummer.

Kommentarer

  • Hej Sebastian,

    tack för dina synpunkter! Vi håller nu på att ta fram ett avtal för våra tillståndsparkeringar. Alla detaljer är inte klara än, men vi kommer att erbjuda en digital lösning, där du som hyresgäst själv kan administrera ditt konto digitalt och inte behöver ha lösa lappar som ligger i bilen.

    Vänliga hälsningar,

    Linda
    Linda Kommunikationschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.