Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Renovering av lägenhet

Hej!
Jag kommer med största sannolikhet inom några månader bli hyresgäst hos Poseidon. Jag läste på hemsidan att ni endast utför renoveringar vid behov, men kan man renovera lägenheten på egen hand. Min fråga är då, får man utföra renoveringar av kök, golv och badrum ifall man anlitar professionella arbetare och man betalar för detta själv? Eller om ni skulle kunna utföra detta, för att sedan sker påslag på hyran?

Tack för hjälpen!
Rogieh Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  vad kul att du ska flytta in hos oss!

  För dem som vill renovera lite extra och höja standarden i sin lägenhet erbjuder vi tillval. Ett tillval kan till exempel vara nytt kök, golv, innerdörrar eller annat. Kostnaden för tillval läggs på månadshyran. Vilka tillval som är tillgängliga var ser lite olika ut, men kontakta vår tillvalsbutik Poseidon+ eller din husvärd för att se vad som är möjligt att beställa i just din lägenhet.

  Du får gärna måla och tapetsera själv i lägenheten, men vill du göra om i kök och badrum eller lägga nya golv behöver du kontakta din husvärd först för att diskutera vad som är möjligt.

  Lycka till och hoppas du kommer trivas hos Poseidon om du väljer att flytta till oss!

  /Linda
  Linda Informationschef
 • Hej!
  Jag bor på Adventsvägen sedan 2015, när jag flyttade in bokade jag tapetsering av hela lägenheten, då tapeterna är sen 1994.
  Dåvarande husvärd bokade att jag fick välja tapeter men bokade inte tid för själv tapetseringen och målningen, fick heller inte veta att jag bara hade ett visst antal veckor att hämta ut detta.
  Då jag hade hämtat ut tapeter och målarfärg, hörde jag av mig till husvärden och sa detta, men fick då svaret att han inte kunde boka tid med målarna eftersom han skrivit att lägenheten såg okej ut vid besiktningen med föregående hyresgäst.
  P.g.a. detta har jag inte kunnat tapetsera eftersom jag inte kan det själv eller känner någon som kan göra det.
  Därför skulle jag gärna vilja att ni ordnar så jag får tapetserat av era målare så snart ni kan ordna detta.
  Ni får gärna skicka hit någon för att se jag har rätt ang. tapeterna.
  Helena Mörby
 • Hej

  Våra innerdörrar var väldigt gamla. Vi vill byta ut dem nu men hyresvärden säger att det inte går och beställa för det är gamla mått på dem. Dem finns inte längre.

  Hur går det till? Lägenheten har inte renoverats sen 70 talet typ. Poseidon har sagt att det ska renoveras sedan 2011 då vi flyttade in. Vi får inte nya innerdörrar. Kan man köpa det via Poseidon då? För måtten är helt konstiga, det är ingen standard mått.

  Mvh
  Soli
 • Hej Soli,

  vi erbjuder innerdörrar som tillval. Vilka tillval som erbjuds var är dock lite olika. Så tipset är att kolla med vår tillvalsbutik Poseidon+.

  Här kommer kontaktuppgifterna:
  Tel: 031-332 12 90
  Mejl: butiken@poseidon.goteborg.se

  Vänliga hälsningar,

  Linda
  Linda Informationschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.