Prioritera el-laddning!

Hej, ja vill oxå flagga för att denna frågan prioriteras och får ett högt fokus med att hitta lösningar. Just nu pågår det ju full aktivitet och teknologier  finns där man betalar per förbrukning I sin laddstolpe . Kostnaden av Installationerna borde kunnas skrivas av på annat sätt än genom fast månadskostnad, och på så sätt inte drabba de första användarna.  själv bor jag I Johanneberg & får idag tacka nej till elbil pga. ni ej kan erbjuda någon laddmöjlighet eller information om ev. tidplan det skulle kunna finnas. Men hoppas ni ser att efterfrågan finns och jobbar vidare på att hitta snabb lösning & leva efter era värdeord. Om bilarna I framtiden bara ska ha elbilar eller hybrider, så skulle det ju annar betyda att vi som bor hos er skulle kunna äga en egen bil även om vi skulle vilja?

Kommentarer

 • Hej Ulrica,

  Tack för att du hör av dig!

  Vi kan garantera att vi märker av en efterfrågan och att vi jobbar för att få fram en långsiktig lösning för el-bilsladdning i våra bestånd. Självklart är det viktigt för oss som bostadsbolag att anpassa oss till utvecklingen av flera anledningar - för att kunna erbjuda våra kunder vad de efterfrågar, för att bidra till en hållbar stadsmiljö och inte minst för att kunna hyra ut våra p-platser på sikt.

  Vår målsättning är också att hitta en lösning där varje hyresgäst betalar för sin förbrukning. För att inte behöva invänta den lösningen, som tar lite tid att hitta, har vi valt att starta med ett fast pris där all e-förbrukning ingår.

  Som sagt – tack för ditt intresse och för att du hör av dig. Vi hoppas kunna presentera fler lösningar för el-laddstolpar snart!

  Vänliga hälsningar,

  Linda
  Linda Kommunikationschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.