Parkeringsplats

Vi ska snart flytta till Baron Rogers gata och jag undrar hur man ska göra för att få en parkeringsplats?
Mvh Marianne

Kommentarer

 • Hej Marianne,
  Parkeringsplats söker du via vår hemsida under Sök ledigt. Där publicerar vi alla platser som är lediga. För att kunna söka en p-plats behöver du först registrera dig, följ instruktionerna här för att aktivera dig som sökande.

  Vänliga hälsningar

  Diana

  Diana Webbansvarig och kommunikatör
 • Hej,

  En Allmänn fråga vid uppsägning av parkering? Min parkering är uppsagd den 30 april, vilket är valborgsmässoafton är delvis en helgdag och nästkommande dag är 1 maj som är röd dag betyder det då att jag har rätt att utnyttja min parkering fram till nästkommande vardagen som är 2 maj. Jag ska nämligen flytta den 1 maj så hade varit bra om jag kunde ha användning av min uppsagda parkering tills jag flyttar ut.
  Karina
 • Hej Karina!

  Det stämmer att man kan nyttja sin parkering till kl. 12.00 den första helgfria vardagen, i ditt fall den 2/5.

  Lycka till med flytten!

  /Malin
  Malin
 • Hej,

  Jag har nu fått ett erbjudande om en parkeringsplats och när jag skall signera så kommer det upp "Observera att denna parkering ligger i ett köområde. Eftersom du inte kan hyra fler platser än du har i nuläget, kommer din nuvarande parkeringsplats därför att sägas upp.". Jag har idag en parkeringsplats här jag bor men om den sägs upp så kommer jag bli parkeringslös från den 1/8 tills den 1/9 då jag får tillträde till den nya parkeringen, hur gör jag då? behöver signera innan den 26/5.
  Sara Kodakarm
 • Hej Sara!

  Eftersom uppsägningstiden på en parkeringsplats är 3 månader från närmast kommande månadsskifte (31/5), så kommer din nuvarande parkeringsplats sägas upp till 31/8 (uppsägningsmånaderna bli då juni-juli-augusti). Det blir ju alltså perfekt för dig att hyra en ny plats från 1/9!

  Enligt hyresavtalet kan du nyttja din nuvarande plats till och med måndag 2/9
  kl. 12.00 och sedan ställa dig på din nya plats samma dag efter kl.12.00. Detta på grund av att den 1/9 infaller på en helg.

  Ha en fin dag!

  /Malin
  Malin
 • Hej,

  Jag har tecknat ett nytt avtal för en parkeringsplats. Jag har idag redan en prkeringsplats i samma område och det är ett område med kö. Jag försökte säga upp min p-plats men har inte lyckats. Kommer den sägas upp automatiskt?

  Tack för svar
  Josefine
  Josefine Vallin
 • Hej Josefine,

  Vad bra att du kontaktar oss!

  Du behöver säga upp din nuvarande p-plats. Tyvärr har vi för närvarande tekniska problem med funktionen på webben. Vi jobbar på att lösa den och kommer att kontakta dig via brev istället för att säga upp avtalet.

  Vänliga hälsningar,

  Linda
  Linda Kommunikationschef
 • Hejsan.
  Jag hyrde parkeringsplats hos er (jag är inte hyresgäst) from 1. Juli. Jag ville nu gärna betala hyran men när jag klickar in på mina sidor så får jag meddelandet att jag har inte behörigheten att se sidan. Jag fick ingen faktura och vet inte riktigt hur jag ska betala hyran då.
  MvH,
  Susann
  Susann
 • Hej Susann,

  tack för din fråga. Jag har felanmält ärendet till vår support. Jag skickar ett mejl till dig med uppgifter om hur du kan gå tillväga för att betala din hyra för parkeringsplatsen.

  Vänliga hälsningar

  Diana
  Diana Webbansvarig och kommunikatör
 • Hej
  Jag undrar om ni har p-platser modell större som passar till en husbil.
  Bor i väster men även andra områden är också ok.
  Mvh
  Lisbeth
  Lisbeth
 • Hej Lisbeth!

  Alla våra lediga parkeringsplatser och garage finns publicerade på våran hemsida.
  https://poseidon.goteborg.se/sok-ledigt/lediga-parkeringsplatser/ 
  Det är här du ansöker, och när du får en plats även signerar kontraktet.

  Du är välkommen att kontakta vår support på 0313321000 om du vill ha mer hjälp i ditt ärende.

  Med vänlig hälsning,Sarah.
  Sarah
 • Hej,

  Vi har sökt och fått en garageplats och undrar nu hur vi ska gå vidare med att få nycklar och dyl? Avtalet börjar gälla 1 sep och jag har inte fått någon information om vart jag ska vända mig.

  Hälsar Linda
  Linda
 • Hej Linda!

  För upphämtning av nyckar till eran nya parkeringsplats så ska ni vända er till husvärden på adressen. Där kan du hämta ut dina nya nycklar och få den information du behöver. Det är viktigt att du ringer in på telefontiden till din husvärd.

  Ha en trevlig helg!
  Med vänlig hälsning, Sarah.
  Sarah
 • Hejsan. Varför kan jag inte söka ledig parkeringsplats?......... någonting fel med webbsidan?.....jag välja område men hittar inte sök knappen som förut. Allting stanna där. Hur kan jag fixa detta?......
  Dao Tran
 • Hej Dao,

  tack för din fråga. Jag ska kika på att fixa filtreringen på hemsidan så att det blir smidigare att söka lediga p-platser efter område. För närvarande får man upp alla områden men det går dock att söka p-platser. De platser som är lediga i ditt område visas längst upp i listan och är lilamarkerade.

  vänliga hälsningar

  Diana
  Diana Webbansvarig och kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.