Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

"Mina sidor" sämsta webbservern 2019?

Kära Poseidon. Det är 2019. Överväg att uppgradera den server som er webbportal ligger på och uppkopplingen till densamma. Om ni betalar för en hostingtjänst så är det dags att byta leverantör. Det är och har i flera år varit en plåga att använda webbportalen, alltifrån inloggning som kan ta så lång tid att captcha slutar gälla och man måste fylla i en ny, till time out i webbläsaren när man byter mellan olika vyer.

Det kostar er inte mycket att uppgradera till en nivå där den klarar av den dagliga belastningen.

Kommentarer

 • Hej Finn,

  tack för ditt inlägg. Vi är medvetna om att det dessvärre har varit lite problem med vår webb på senare tid. Jag beklagar om det har medfört besvär för din del. Vi håller på att se över vad vi kan göra för att det inte ska bli så här framöver.

  vänlig hälsning

  Diana
  Diana Webbansvarig och kommunikatör
 • Om du med "på senare tid" menar "alltid" så håller jag med. Det tar så lång tid för sidan att ladda innehållet att man hinner se själva koden i flera sekunder efter att ha loggat in. Se er om efter en bättre hosting service med virtuella servrar som kan skala upp i takt med att ni får fler kunder alternativt om ni vill ha det stående i en källare se till att göra en uppskattning av hur många av era kunder som använder sidan och dimensionera servern och uppkoppling efter det. Det är ingen svår grej att lösa så länge Poseidon inte snålar på sin it-budget. Lycka till. 😀
  Finn
 • Hej Finn,

  vi tar med oss dina förslag i vårt fortsatta arbete. Tack för att du tar dig tid att lämna synpunkter.

  vänlig hälsning

  Diana
  Diana Webbansvarig och kommunikatör
 • Det funkar inte och fel anmäla på eran hemsida den bara snurrar
  Man ska ju kunna fel anmäla på webben
  Malin Kristiansson
 • Hej Malin,

  Jag beklagar att sidan och felanmälanfunktionen för tillfället är seg. Jag felanmäler ärendet till vår support. Återkom gärna med vad du önskar felanmäla så kan jag hjälpa dig.

  vänlig hälsning

  DIana
  Diana Webbansvarig och kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.