Köpoäng

Hej, jag undrar vad är det som händer med mina köpoäng efter att jag har flyttat genom Omflyttningsplatsen. Börjar jag från noll eller behålls dem?

Kommentarer

 • Hej,

  ja, det stämmer. Din kötid när du söker lägenhet via Poseidons Omflyttningsplats är boendetiden i nuvarande lägenhet. Om du får ett nytt kontrakt nollställs din boendetid.

  Om du är registrerad på Boplats behåller du självklart din registreringstid på Boplats även om du skulle få ett nytt kontrakt via Poseidons Omflyttningsplats.

  Vänliga hälsningar,

  Linda
  Linda Kommunikationschef
 • Hej
  Hoppas ni hjälper mig, jag bor i baron Rogers gata19 i hisning backa har en parkeringsplats men de börja bygga där så jag måste flytta mitt parkeringplats där ifrån. Har gått och anmält det till q parkering. Se men dem säger att jag måste har e mailadress där jag kan boka ett parkering plats. Frågan är jag har inte fått någonting från poseidon. Behöver hjälpa.
 • Hej Sadradin,

  den som kan svara på din fråga bäst är ombyggnadsvärden på distriktet. Hör av dig till oss på 332 10 00 och be om att få komma i kontakt med ombyggnadsvärden i distrikt Backa.

  vänliga hälsningar

  Diana

  Diana Webbansvarig och kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.