Till senaste kommentaren

Kan jag installera tvättmaskin i lägenheten?

Hej,

Jag kommer att köpa en tvättmaskin och undrar ifall det behövs förberedas något i mitt badrum för att kunna installera maskinen? El och vatten?

Tacksam för hjälp.

Kommentarer

 • Tack för din fråga!

  Vi rekommenderar alltid att du tar en kontakt med din husvärd för att kontrollera om det är möjligt att sätta in en tvättmaskin i just din lägenhet. Husvärden kan hjälpa dig att kolla hur elen ser ut, om det finns tillräckligt med plats med mera.

  Tvättmaskin som tillval

  Eftersom många hyresgäster vill ha en egen tvättmaskin erbjuder vi även tvättmaskin som tillval. Det innebär att vi står för både tvättmaskin och installation och kostnaden läggs på din hyra varje månad.

  Vilka tillval som erbjuds var ser lite olika ut beroende på var man bor. Om du mailar din adress och lägenhetsnummer till butiken@poseidon.goteborg.se kan de hjälpa dig att kolla om tvättmaskin erbjuds som tillval i just din lägenhet.

  Vänliga hälsningar,

  Linda
  Linda Kommunikationschef
 • Hur länge en person behöver betala för extrahyran (kostnad för maskin) om man köper maskin hos er?
 • Hej!

  Kostnaden för tillvalet läggs på din hyra och installationen av tillval är standardhöjande. Det innebär alltså en permanent hyreshöjning. När tillvalet är installerat i lägenheten tar Poseidon på sig ett evigt underhåll av tillvalet. Om till exempel tillvalet går sönder, och slitaget har varit normalt, så byts det ut utan extra kostnad för dig som hyresgäst.

  Med vänliga hälsningar,
  Anton


Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.